OP VRAAG


Op zoek naar een uniek en op maat gemaakt kunstwerk?

Het is mogelijk.


Gedreven door een dagelijks verlangen naar de natuur en het echt creëren, is mijn grootste doel om u te overspoelen met verfijnde kunst voor uw interieur.

Via een persoonlijke benadering sta ik open voor uw wensen en inbreng om uw droomwerk te verwezenlijken.


U vraagt en ik creëer met liefde.

Werkwijze

01.


U leren kennenNa uw contact via mail of telefoon, maken wij een afspraak en luister ik naar uw wensen. Door het eerste contact probeer ik mij een beeld te vormen van uw dromen en stijl.02.


Naar de schetstafelIk maak een handgetekende schets van uw droomstuk/ -werk samen met de gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Als u instemt met de voorwaarden, ga ik van start met het ontwerpproces.

03.


Het hout selecterenMet aandacht ga ik op zoek naar het kwalitatief en uniek stuk hout waarin het ontwerp zich reeds verschuilt. 

04.


Creëren om te leveren

De tekening wordt op het hout geschetst en nadien 'gecarved', gebrand en geschuurd op ambachtelijke wijze.

Wanneer het kunstwerk is afgewerkt kan ik dit leveren of verschepen naar uw thuis, kantoor, zaak,....

Prijs


Aangezien elk kunstwerk individueel met de hand wordt vervaardigd volgens uw specifieke behoeften, zal de prijs van een stuk variëren afhankelijk van de houtkeuze, grootte van het werk en afwerking. U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen voor het bekomen van prijzen van een specifiek werk, zodat we de details van uw droomstuk kunnen bespreken. Eveneens kan er gratis en vrijblijvend een prijsofferte bekomen worden.